1989 După de-acum cunoscutele inele din jurul lui Saturn, Jupiter şi Uranus, celelalte trei mari planete gigant gazoase ale sistemului solar, sonda spaţială Voyager 2 transmitea date indubitabile, referitoare la existenţa unor fragmente care gravitau în jurul lui Neptun. Cea de-a opta şi cea mai îndepărtată planetă de Soare din sistemul nostru fusese iniţial descoperită prin calcule matematice şi nu prin observaţie empirică. Schimbările percepute în orbita lui Uranus l-au făcut pe astronomul francez Alexis Bouvard să concluzioneze că aceste perturbaţii sunt cauzate de o planetă necunoscută.
Neptun a fost observată prima dată în septembrie 1846, de către Johann Galle, un astronom german angajat al Observatorului din Berlin. Cel mai mare dintre sateliţii săi, Triton, a fost descoperit la doar 17 zile după asta, însă niciunul dintre ceilalţi 12 sateliţi nu a fost localizat cu ajutorul telescopului până în secolul XX. Misiunea spaţială americană descoperea în acea vară cinci dintre sateliţi – Naiad, Thalassa, Despina, Galatea şi Proteus – botezate cu nume din mitologia greacă, apropiate Zeului mării.
Tot atunci, You’ll Never Stop Me From Loving You era cireaşa de pe uriaşul tort Stoke, Aitken şi Waterman, din acel an. Dacă pentru Sonia, tânăra din Liverpool, în vârstă de 18 ani, single-ul era primul şi totodată ultimul nr. 1 din carieră, pentru cei trei producători britanici era vorba de a şasea din cele şapte piese care ajungeau nr. 1 în UK Top 40, în acel an. Melodia a figurat timp de două săptămâni pe prima poziţie a topului britanic.