Să curgă metale topite!

AMR puţine zile până la evenimentul de la sfârşitul săptămânii. Metal Crush Party, eveniment ce va avea loc la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul Național Lia Manoliu pe 5, 6 şi 7 octombrie, anunță line-up-ul final odată cu prezentarea celorlalte formații participante. De specificat că, între timp Negative Core Project au anunțat anularea concertului din cadrul Metal Crush Party. Metal Crush Party este realizat cu ajutorul Primăriei Sectorului 2 şi al Centrul Mihai Eminescu, susținut de Ageless Club şi Cavalleria Events. Biletele se pot achiziționa aici.

9.7 RICHTER – Trupa este activă din anul 2002, de pe vremea când lucra la diverse cover-uri, iar printre diferitele concerte susținute în Bucureşti, unul a fost dedicat integral trupei Black Sabbath. Bucureştenii au avut de-a face cu nenumărate schimbări de componență, astfel că materialul de debut a apărut în 2011, un EP numit Epicenter. Entuziasmați de cutremure, 9.7 Richter au avut de-a lungul timpului un număr considerabil de concerte prin țară, cu precădere în circuitele heavy, power, sau thrash.

MONARCHY – Posesori ai unui sound puternic, într-un stil modern foarte bine desfăşurat în aria metalului, Monarchy au demarat un asalt odată cu demo-ul Jamming, lansat în 2009. Live-urile lor sunt foarte apreciate, iar review-urile extreme de pozitive. În 2011 au fost selectați ca personaje principale pentru documentarul campaniei internaționale Another Day, Another Adventure, la recomandarea celebrului Slash de la Guns n’Roses/Velvet Revolver care a catalogat grupul drept unul dintre cele mai promițătoare. Anul acesta, Monarchy a lansat independent albumul de debut, recunoscut ca un focar de energie, Feeding the Beast.

SINSCAPE – Formația este recent înființată, în prezent deschizându-şi calea către expunerea amplă în undergroundul românesc. Deja au reuşit să capteze atenția publicului, remarcându-se prin show-urile susținute cu White Walls, Cap de Craniu, sau Breathelast. Tânărul solist pornit pe spectacol se descurcă excelent atât cu vocile clean, cât şi growl, un criteriu de bază pentru metalcore-ul cântat de bucureşteni.

GOODBYE TO GRAVITY – Trupa s-a format după alăturarea membrilor din grupul de heavy metal Thunderstorm, cunoscut cel mai bine după lansarea albumului Vise Digitale la Metalfan Records Division în 2007. Formația propune un stil imprevizibil din punct de vedere al componenței, iar principiul acesteia este unul care păstrează libertatea în stilul muzical adoptat, membrii trecând de la un gen tradițional la unul din metalul modern. Goodbye To Gravity au fost aleşi să susțină un concert în cadrul marelui festival Summer Breeze Open Air din Germania, pentru ediția de anul acesta, fiind şi prima experiență a băieților în afara granițelor. LP-ul de debut care se bucură de un sunet excepțional a fost înregistrat de basistul trupei, Alex Pascu şi masterizat de Jens Bogren de la Fascination Street Studios din Suedia, care s-a mai ocupat în cariera lui de materiale pentru Kreator, Soilwork, Opeth şi multe altele.

Trăgând linie şi adunând, găsim şi celelalte trupe participante: E-FORCE, NIGHT IN GALES, WHITE WALLS, TAINE, ABIGAIL, PROTEST URBAN, KHORS, SYN ZE SASE TRI, AKRAL NECROSIS, GRIMEGOD, KISTVAEN, ASHAENA, INFECTED RAIN şi WHISPERING WOODS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>