Aprilie 1975

De ce 1975 și nu oricare alt an? Recunosc, n-am avut absolut niciun motiv special pentru care am ales acest an. Mai mult, am pornit la drum ușor sceptic. Ca unul care începeam cursurile școlii elementare în acea toamnă, amintirile muzicale erau estompate. Rămăsesem doar cu ritmurile disco. Aveam în cap ABBA. După ce am ascultat primele piese din State, mi-am dat seama că va fi una din cele mai bune emisiuni. În termeni de sound, desigur.

Cum altfel ar putea fi, fie și numai dacă privești la numele prezente pe primele zece locuri. Au fost și piese descoperite în premieră. Au fost de toate. Una peste alta, o emisiune interesantă. O mențiune specială pentru Broken Hearted Melody – piesa care m-a obsedat vreo zi și jumătate, pentru modul în care Sarah Vaughn a știut s-o aducă la viață. Un simplu click pe butonul play de pe site-ul Cutiuţei cu muzichii şi excursia în timp poate începe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>