Mai 1956

De departe, cel mai bun produs al seriei. De până în prezent, desigur. Pentru că sunt sigur că vor veni și alte astfel de întoarceri memorabile în timp. V-o recomand, din suflet, cu căldură, cu patimă. Asta poate și pentru că, evident, m-am născut prea târziu. Și nu unde trebuia. Dar asta este cu totul altă treabă și nu face subiectul emisiunii.

Mai 1956. Veți vedea și, sper, vă veți convinge, că putem asculta aceeași piesă, în interpretări diferite, fără a ne plictisi. Cât de mare este diferența față de muzicile din prezent, diferite ca titlu, dar atât de asemănătoare ca ritm, producție și restul de tâț tâț!

La fel ca în cazul unui album bun, nu pot remarca niciuna din piesele incluse, pentru că totul este cel care dă tonul. Ansamblul se remarcă și se dorește a fi reascultat. Vă invit departe de tot, way back in time. În urmă cu peste 55 de ani. Pentru asta, faceţi click pe butonul play de pe pagina aflată în Cutiuţa cu muzichii. Audiţie cu bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>