Boicot

Gâgă este un inveterat al zapp-ului. TV. Dar în lista lui nu figurează posturi de cultură. Pe acelea le-a zappat când era mai mic. Pe la 2-3 anişori. Acum, omul nostru înşiră la nesfârşit infinitele discuţii de prin studiouri, despre politică. Şi îşi încropeşte idei din fragmente. Gâgă a devenit un Homote Vepoliticus. Este îngrijorat de soarta cetăţii. A societăţii. De-asta, el a auzit apelul lansat şi doreşte să se facă portavoce. Uite ce-a înţeles oratorul din Gâgă. Iată cum sună îndemnul său:

Români, Preşedintele v-a chemat la boicot. Români, Preşedintele vă cheamă acum la încă un boicot. Şi, ca să înţelegeţi că este Preşedintele vostru, al tuturor, şi că îi pasă de voi toţi, pentru binele naţiunii, vă îndeamnă pe cei care nu aţi boicotat referendumul ca să boicotaţi alegerile parlamentare! Lupta de clasă nu ne lasă! Trăiască democraţia! Trăiască patria! Trăiască conducătorul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>